Save the date: ”ECA 2024 – Att hantera osäkerhet i en föränderlig värld – Bedöma risker på ett hållbart sätt för samhällets välbefinnande”

20231006 ECA 2024
Den 5:e europeiska aktuariekongressen kommer att äga rum i Rom, Italien, den 6 och 7 juni 2024. Kongressen förväntas locka över 350 experter och beslutsfattare från Europa och resten av världen. ECA 2024 bygger vidare på framgången med de tidigare kongresserna och kommer återigen att erbjuda ett spännande aktuariellt kongressprogram och värdefulla möjligheter till nätverkande med de europeiska aktuariekollegorna. Allt detta kommer att äga rum i Rom, en livlig och kosmopolitisk stad som är genomsyrad av historia, konst, kultur, musik och underhållning – en perfekt värdstad för denna konferens. Temat öppnar ett fönster för att driva aktuarieyrkets framtid mot nya horisonter och utforska områden där aktuarier kan bidra med sina färdigheter i att kvantifiera risker.

För ytterligare information, besök http://www.eca2024.org.

Vidare är inbjudan till talare öppen till och med den 31 oktober 2023. Använd formuläret ”Call for Speakers” på hemsidan.