Länsförsäkringar Sak söker erfaren aktuarie

Aktuarie
Analytisk och aktuariell kompetens är några av hörnstenarna i ett framgångsrikt försäkringsbolag. Länsförsäkringar Sak söker nu dig som är en erfaren aktuarie. Du kommer att ingå i en aktuarieavdelning om tolv personer som tillsammans utför aktuariellt arbete inom en stor variation av affärsområden som till sin natur sträcker sig från massförsäkring till komplex underwritingaffär till olika typer av mottagen och avgiven återförsäkring.

Vi söker nu en erfaren Aktuarie till Aktuarie-Sak.
Om jobbet 
Aktuarieavdelningen deltar i flertalet av företagets processer kring styrning, bokslut, riskmodellering samt rapportering. Med vår specialistkunskap inom försäkringsrörelsen bidrar vi bland annat med reservanalyser, bokslutsarbete, prognosarbete, lönsamhetsuppföljning, prissättning samt riskmodellering. Vi ansvarar för aktuariefunktionen och dess uppgifter.
Vi arbetar aktivt med att hela tiden utveckla våra interna processer och verktyg för att säkerställa att våra leveranser håller hög kvalitet och levereras effektivt i takt med att behoven och möjligheterna ändras.
Tjänsten kan anpassas utifrån din kompetens, erfarenhet och preferenser.
Vem är du? 
  • Du har examen i aktuarieprogrammet eller motsvarande matematisk eller matematisk-statistisk utbildning
  • Minst några års erfarenhet med reservsättning inom skadeförsäkring
  • God programmeringsteknisk kompetens
  • Du är bra på att uttrycka dig skriftligt på svenska
  • Du har förmåga att kommunicera och förklara resultat från aktuariella analyser till affären
Som person är du nyfiken, självständig, pragmatisk, kommunikativ och har ett starkt personligt driv samtidigt som du är prestigelös. Du gillar metodutveckling med utgångspunkt i affärens egenskaper och förutsättningar. Du trivs med att arbeta i en utvecklande miljö i tätt samarbete med personer både inom och utanför aktuarieavdelningen.
Om oss
Länsförsäkringar erbjuder genom 23 lokala länsförsäkringsbolag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Bolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB med lokaler på Gärdet i Stockholm. Länsförsäkringar AB med dotterbolag har länsförsäkringsbolagens uppdrag att driva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och sköta service på områden som ger skalfördelar och effektivitet – allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.
Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Välkommen med din ansökan!

Läs hela annonsen som PDF här.