Bliwa livförsäkring söker Aktuarie

Vill du utvecklas i en spännande roll som aktuarie? Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi ska ta större plats på marknaden, hjälpa våra kunder att ha rätt försäkringsskydd och se till att vi blir bäst på att försäkra människor? Då kan detta vara jobbet för dig! Nyfiken på hur det är att arbeta på Bliwa Livförsäkring? Lyssna på vår företagspodd här. 

Vad vi vill att du bidrar med 
Som aktuarie hos oss är du involverad i och arbetar nära verksamheten, till exempel med produktutveckling, prissättning och reservsättning. Produktarbetet inom aktuarieavdelningen är uppdelat på egna produktområden, där aktuarien har ansvar för analyser och reservsättning. Allt arbete sker i tätt samarbete med övriga aktuarier inom avdelningen. Som aktuarie förväntas du också bidra till Bliwas helhet genom att dela med dig av dina kunskaper till hela bolaget.

Avdelningen du kommer bli en del av  
Som anställd på Bliwa blir du del av aktuarieavdelningen som består av 6 personer. Kulturen präglas av lagarbete och prestigelöshet och vi söker en person som trivs och växer bäst i team! Bliwa sitter i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen, en kort promenad från cityterminalen.? 

Det här behöver du ha med dig 
Vi söker dig som har arbetat något eller några år som aktuarie och vill fortsätta att utvecklas i den aktuariella rollen. Du har en relevant akademisk examen från aktuarieprogrammet, som civilingenjör eller annan matematisk/statistisk examen. Erfarenhet och intresse av programmering är meriterande.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper då ett effektivt team är en framgångsfaktor. Som person är du noggrann och ansvarstagande samtidigt som du gillar att utifrån det aktuariella arbetet bidra till bolagets övergripande mål.  Du gillar att lära dig nya saker, är lösningsorienterad samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har också förmågan att förklara komplexa frågeställningar på ett enkelt och begripligt sätt både muntligt och skriftligt.

Så söker du jobbet 
Tjänsten är på heltid och tillträde är enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och motivationsbrev senast den 14 mars 2023.
 
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Generalist Andrea Holmlind på andrea.holmlind@bliwa.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Markus Sjöström, markus.sjostrom@bliwa.se    

 

Länk till ansökan.