Aktuariekonsulter till FCG

FCG:s ambition är att med vår specialistkompetens vara en innovativ partner till våra kunder och utmana våra kunder att tänka annorlunda. Det ligger i vårt DNA att vara framstående inom våra specialistområden. Vi arbetar med långa kundrelationer genom hela processen från översiktliga analyser, till implementering eller löpande stöd för våra kunder.

På FCG är vi måna om varandra. Vi investerar i allas utveckling och välmående. Vi värdesätter engagemang och eget driv. Du kommer från tid till annan att ha möjlighet att påverka ditt arbete och dess innehåll.

På FCG vill vi bidra till en bättre finansmarknad, inte bara för våra kunder utan även de som arbetar i branschen samt för samhället i stort.

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och arbetar mycket aktivt med att tillsammans skapa en bra arbetsplats med god sammanhållning och framåtanda.

I ditt arbete kommer du bland annat hos våra kunder att arbeta med:

  • Beräkning, validering och rapportering av försäkringstekniska avsättningar.
  • Beräkning och rapportering av regulatoriskt kapitalkrav samt arbete med egen risk och solvensbedömning (ORSA)
  • Stöd till verksamhet, ledning och styrelse vid tolkning, anpassning, implementering och efterlevnad av regelverk (såsom Solvens II, IORP II och IFRS 17).
  • Bidra vid utveckling av nya affärsmöjligheter och effektivisering av aktuariellt arbete.
  • Vara resurs vid utvecklingsprojekt eller interim som operativ aktuarie eller aktuariefunktion alternativt förvalta en operativ aktuariefunktion eller aktuariefunktion.

Om dig

Vi söker både juniora och seniora aktuariekonsulter.

  • Som junior aktuariekonsult har du något eller några års erfarenhet av aktuariellt arbete och viss kännedom om relevanta regelverk.
  • Som senior aktuariekonsult har du minst fem års erfarenhet från aktuariellt arbete och god kännedom om relevanta regelverk.

Du har akademisk utbildning inom matematik och matematisk statistik eller relevant teknisk utbildning. Som senior aktuariekonsult är det ett krav att du har en masterexamen i försäkringsmatematik.

Låter detta intressant?

Du är varmt välkommen att ansöka till oss så snart som möjligt, vi intervjuar löpande. Ansökan sker genom att du går in på vår hemsida www.fcg.global och klickar dig vidare till fliken ”karriär”. Där hittar du en länk till ansökningsdokumentet.