Aktuariekonsult till Aktuariegruppen

Vilka är Aktuariegruppen?

Aktuariegruppen är ett mindre konsultbolag som erbjuder aktuariella tjänster och består idag av tre seniora aktuarier, Maria, Elinore och Emilia. Vi träffas regelbundet varje vecka och hjälps åt där det behövs. Vi har en fin lokal på Kungsholmsgatan som vi nyss har flyttat in i. Nu behöver vi förstärkning och söker ytterligare en person som är intresserad av att jobba med oss.

Hur ser ditt framtida jobb hos oss ut?

Vi arbetar med många olika typer av uppdrag såsom allmän förstärkning i aktuarieenhet, outsourcing av hela eller delar av aktuariefunktionen, men även stöd och rådgivning inom både liv- och sakförsäkring. Du kommer definitivt få ett omväxlande arbete, med olika typer av uppdrag. Ibland sitter du hos kund och ibland på vårt kontor. Då vi är ett litet bolag har du stora möjligheter att påverka både din egen arbetssituation och bolagets framtida riktning. Vi vill få ta del av din klokskap och hoppas du är intresserad av att vårda vårt företag och våra kunder tillsammans med oss.

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat några år som aktuarie och ser gärna att du åtminstone har gått ett par kurser på aktuarieprogrammet. Som konsult kommer du jobba med många olika områden, verksamheter och människor. Vi söker därför dig som är nyfiken och flexibel, har en social framtoning och är intresserad av att lära dig nya saker.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en attraktiv lönesättning med både fast och rörlig lön. Därtill erbjuder vi marknadsmässig tjänstepension och övriga försäkringar.

Du kommer arbeta i ett kreativt team som tillsammans hjälper och lyfter varandra.

Vill du träffa oss?

Om du blivit nyfiken, kika gärna in vår hemsida aktuariegruppen.se men framförallt skicka in din ansökan till Maria eller Elinore:

maria.engqvist@aktuariegruppen.se, eller

elinore.gustafsson@aktuariegruppen.se