Aktuarie till KPMG Stockholm

Vill du arbeta inom försäkringsbranschen och fortsätta att utvecklas både affärsmässigt och som aktuarie? Önskar du arbeta med beräkningar och modellering och dessutom utmana bolagens egna modeller? KPMG är marknadsledande på revision av försäkringsbolag i Sverige och som aktuarie hos oss får du möjlighet att arbeta med de största bolagen inom både liv och sakförsäkring och för den rätte är detta en unik möjlighet att få bred kunskap av den svenska försäkringsmarknaden. Tjänsten är på affärsområde FS Audit men vi ser gärna att den sökande är driven och vill arbeta med komplexa uppdrag hos vår rådgivningsavdelning.

Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär inte bara att du hjälper våra kunder att lyckas, tillsammans med dina kollegor får du enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

Affärsområde Revision & Assurance
Inom Revision & Assurance finns många intressanta och roliga möjligheter och vi värdesätter de nya perspektiv som du med din erfarenhet och ditt engagemang kan tillföra. Som aktuarie på KPMG möter du de mest intressanta uppdragen på den svenska marknaden och då våra kunder står inför en alltmer komplex verklighet kommer du möta spännande utmaningar. Hos oss får du även möjligheten att arbeta i team med några av Sveriges och världens främsta specialister i internationellt lagarbete.

Din roll hos oss
Som aktuarie hos oss jobbar du i samarbete med övriga aktuarier inom revision med fokus på granskning av försäkringstekniska avsättningar men en stor del av arbetet sker även i samarbete med övriga i respektive revisionsteam. Det finns stora möjligheter att själv påverka rollen och vi utlovar en stor variation i arbetet.

Dina egenskaper och kvalifikationer
Du som söker har fullföljt aktuarieprogrammet alternativt har du som söker redan några års erfarenhet av liv eller sakförsäkring, vi sätter stor vikt vid personligt engagemang och viljan att lära dig. Du är även bekväm med att presentera dina resultat inför andra.

Din profil:
 Genomfört aktuarieprogrammet eller motsvarande utbildning
 Minst kandidatexamen inom finans, tillämpad matematik eller fysik alternativt ingenjörsexamen
 Mycket god analytisk förmåga
 Mycket goda Excel kunskaper
 Goda kunskaper i svenska och engelska
Det är även positivt om du har kunskaper i programmering exempelvis Pyton, C++ eller motsvarande. Vidare är det starkt meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbolag eller bank och har kommit i kontakt med regulatoriska ramverk så som Solvens 2.
Som person tycker du det är motiverande att arbeta med verksamhetsnära och affärskritiska frågor. Du drivs av att arbeta med analys och komplex problemlösning. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person med driv, som är kommunikativ och strukturerad och kan se kreativa lösningar där andra ser problem. Kandidat bör ha en god samarbetsförmåga, med både andra kollegor från KPMG Sverige och internationellt och klientens egna resurser.

Vad vi erbjuder
KPMG är ett kunskapsföretag och våra medarbetares kunskap och kompetens är avgörande för vår framgång. Vi satsar helhjärtat på din personliga utveckling och vill att du får rätt utmaning i ditt arbete och att du kontinuerligt bygger på din kompetens. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kundkontakter och i samarbete med professionella kollegor både i Sverige och utlandet, i ett företag som har en stor påverkan i samhället. Våra medarbetare är vårt ansikte utåt och våra kunder väljer KPMG som samarbetspartner på grund av vår yrkesetik, vårt engagemang i uppdragen och hög kvalité i våra leveranser. Hos oss får du arbeta proaktivt med att leverera branschanpassade tjänster som skapar mervärde för våra kunder. Att vara ett ansvarsfullt och hållbart företag är centralt för oss!

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Du ansöker till tjänsten online på www.kpmg.se/ledigatjanster (just denna tjänst finns här https://emp.jobylon.com/jobs/44492-kpmg-aktuarie-till-kpmg-stockholm/) Din ansökan består av CV och personligt brev. Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Christian Jäger: christian.jager@kpmg.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 september.

Varmt välkommen att utvecklas vidare med oss!